CĂMAȘA LA COMANDĂ

Măsurile camașilor standard din magazine nu vi se potrivesc, nu găsiţi modelul, culorile, texturile dorite sau cămăşile de la raft nu sunt realizate din fibre naturale? Aici intervenim noi, croitorii.

SELECTAȚI ȚESĂTURA, STABILIM MODELUL ȘI CROIALA, PRELUĂM MĂSURILE IAR IN 15 ZILE LUCRĂTOARE CĂMAȘA ESTE GATA

Orice comandă plasată în atelierul maistrului croitor Anghel Constantin implică consiliere din partea consultantului nostru care asistă clientul la selecția culorilor și a gramajelor țesăturilor, preia personal măsurile, oferă suport la alegerea celui mai bun model, alegerea croielii care să complimenteze conformația corpului, să corespundă stilului personal, evenimentelor la care participați și să completeze ținutele din garderoba personală. Totul la un preț corect.

Comenzile de cămăsi se pot prelua atât la atelierul nostru din Târgoviște cât și în București numai pe baza de programare la +40 725 378 398, pe e- mail la contact@anghelconstantintailoring.com sau prin trimiterea formularului de programare.

CEREMONIE DE LA 450 LEI

BLACK TIE DE LA 420 LEI

BUSINESS DE LA 400 LEI

CASUAL DE LA 380 LEI

PRIMA VIZITĂ

  • Discuția. La prima întâlnire, pentru a face recomandări cât mai prompte clientului, consultantul nostru solicită câteva informații referitoare la: în ce moment al zilei poartă cămașa și la ce tip de ținute, dacă există eticheta vestimentară impusă, ce stil preferă în general și care sunt piesele vestimentare preferate din garderoba personală.
  • Țesătura. Cu informațiile din pasul 1, parcurgem catalogul de țesături pentru a asista clientul în alegerea celui mai bun gramaj al bumbacului, culoarea recomandată și textura ideală a fibrei.
  • Modelul. În funcție de feedback și țesătură, alegem modelul optim al gulerului, manșetelor, tipului de fentă (dispunerea nasturilor frontali), eventuale detalii în contrast (cotiere, dos ștei, dos manșete) și tipul de monogramă dorit.
  • Croiala. În acest punct se stabilește ce înseamnă pentru client confortul atunci când este îmbrăcat cu o cămașă iar specialistul face recomandarea în funcție de informațiile acumulate de la client.
  • Măsurile. Deoarece toți pașii anteriori pot influența modalitatea de preluare a măsurilor, acum specialistul preia dimensiunile viitoarei cămăși.
  • Producția. După plasarea comenzii, se contactează furnizorul țesăturii în Italia iar, după recepția acesteia, mâinile dibace ale croitorilor și ochii atenți la detaliu vă realizează cămașa.
  • Preluarea.  În maxim 15 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, veți fi contactat pentru a programa proba cămăşii, preluare sau livrare.
  • Re-order. După prima comandă, în condiţiile în care avem măsurile clientului şi feedback-ul de la prima cămaşă, acesta poate comanda uşor telefonic sau prin e-mail următoarea cămaşă prin selecţia ţesăturii din catalogul online sau offline şi alegerea modelului noii cămăşi.