TESATURI NATURALE PENTRU CAMASI BARBATESTI

 Tesaturile naturale pentru camasile barbatesti la comanda joacă un rol esenţial atât în conturarea designului prin alegerea culorii şi modelului dar şi funcţional prin selectarea compoziţiei optime şi grosimii corespunzătoare. În atelierul croitorului Anghel Constantin veţi găsi cămăşi manufacturate în România din ţesături de calitate provenite de la cele mai prestigioase ţesătorii din Italia. Pentru a înţelege cât mai uşor detaliile tehnice din catalogul nostru de ţesături, explicăm mai jos semnificaţiile informaţiilor afişate în fiecare imagine în partea dreapta- sus:

  • Codul ţesăturii este primul afişat în colţul din dreapta iar codul culorii este afişat în dreptul fiecărei ţesături din imagine. Daca aţi mai realizat cămăşi la noi şi doriţi să selectaţi o nouă ţesătură pentru viitoarea comandă, informaţia de care avem nevoie pentru identificare este sub forma „cod ţesătură- cod culoare” (ex. 106 A-31).
  • Compoziţia ţesăturilor naturale pentru camasile barbatesti este afişată sub codul ţesăturii şi poate fi: 100% cotone/ bumbac pentru cămăşile business, smart casual şi de ceremonie; 97% cotone/ bumbac şi 3% elastan pentru cămăşile slim si super slim; 100% lino/ in pentru cămăsile de vară.
  • Gramajul ţesăturilor naturale pentru camasi este afişat lângă compoziţie. Informativ, o ţesătură de 160 gr/ ml este recomandată pentru o cămaşă de primăvară- vară în timp ce una de 175 gr/ ml este indicată pentru toamnă.

Pentru o vizualizare cât mai detaliată a texturilor ţesăturilor din imagini, recomandam salvarea selecţiei de ţesături în propriul dispozitiv după care, din galeria foto persoanală, puteţi accesa detaliile cu zoom.